Project GOEDELE

Meer foto's

Project Paternoster

Meer foto's

Project Nora

Meer foto's

Project B

Meer foto's

Project ANTWERPEN

Meer foto's

Project HEIDI

Interieur op maat voor een totaalrenovatie

Meer foto's

Project ANN

Meer foto's

Project LAN

Meer foto's

Project LOMMEL

Totaalinrichting van een gezinswoning SNEAK PEEK

Meer foto's

Project TOKI

Meer foto's

Project HELT Mechelen

“Kan je er alsjeblief voor zorgen dat onze kledingwinkel eruit springt?” en met die vraag van Karlien gingen we aan de slag. De combinatie van staal en fineer sluit nauw aan bij de Scandinavische genderneutrale kledinglijn van HELT. Wanneer drie powervrouwen de handen in elkaar slaan, worden dromen verwezenlijkt en krijgt Mechelen er een unieke locatie bij. Shoppen dit weekend? Het zal wel zijn!

Meer foto's

Project WILLEBRINGEN

Deze klanten wilden een moderne look met warme en speelse elementen. De op maat gelaste zwarte vakkenkast scheidt de leefruimte van de bureau. Het is een combinatie van open en gesloten vakken. Op deze manier is de bureau niet helemaal afgesloten en blijft de openheid behouden. De creativiteit van maatwerk kent geen grenzen

Meer foto's

Project ONEBO

Heerlijk relaxen in een interieur dat rust uitstraalt. Het gebruik van mortex in combinatie met het witte meubilair zorgt voor eenheid in het pand en geeft je meteen het gevoel dat het plaatje klopt. Onder professionele begeleiding van Charlotte, onderga je een proces van pure verwennerij.

Meer foto's

Project SMEDERIJ

Meer foto's

Project QUETZAL

Quetzal Antwerpen

Meer foto's

Project KNIPPERIJ

Een project met een verhaal? Daar wordt ons makershart blij van. In 1968 gestart als slagerij op het intussen super bekende kruispunt van rock Werchter. Twee generaties later neemt Thanee de fakkel over maar vormt de bestaande slagerij om tot knipperij. Deze totale make-over geeft het pand een trendy, industriële look zonder het karakter van de oude slagerij uit het oog te verliezen. Elementen van de slagerij werden op een creatieve manier hergebruikt en roepen zowaar een nostalgisch gevoel op. Tip: wanneer je in de wachtruimte zit, bekijk dan zeker de dierenhoofden eens van dichterbij!

Meer foto's

Project KAREN

Een statig herenhuis in Leuven verdient een niet zo alledaagse keuken. Na de ontwerpfase gingen we aan de slag met deze prachtige fineersoort (sapeli). De schakeringen van de fineer in combinatie met een terrazzo werkblad geven deze keuken een unieke uitstraling.

Meer foto's

Project SANNE

Meer foto's

Project LIEZE

Een plaats om te koken, te werken, te spelen en te dromen. Een omgeving die inspireert en op maat werd gemaakt voor dit gezin.

Meer foto's

Project SABINE

Dankzij het gebruik van multiplex en witte stalen wandrekjes krijgt deze keuken een speelse en lichte uitstraling. De wandtegels maken het plaatje compleet en zorgen voor net dat tikkeltje meer.

Meer foto's

Project MARTINE

Totaalinrichting van een gezinswoning te Genk. We creëerden een harmonieuze samenhang doorheen de ruimtes dankzij meubilair dat multifunctioneel kan ingezet worden. Van zitbankjes met extra opbergruimte tot de kastenwand in de leefruimte. Het haardmeubel in fineer straalt warmte en gezelligheid uit waardoor je snakt naar koude winteravonden. Baden in luxe was nog nooit zo leuk!

Meer foto's

Project MIRA

Een saaie hoge kastenwand kan dan wel veel opbergruimte bieden, maar hier was de klant absoluut niet naar op zoek. "Wij willen een dynamische ruimte creëren, maar tegelijk ook alles een plek kunnen geven. De kastenwand is speels vormgegeven. Er werd afgewisseld tussen open en gesloten vakken. De lades onderaan zijn dan weer makkelijk bereikbaar voor de kinderen. Deze vormgeving werd doorgetrokken bij het tv-meubel op maat.

Meer foto's

Project ANNEMIE

Meer foto's

WK wielrennen Leuven 2021

Of we het zagen zitten om een eyecatcher te bouwen voor het WK wielrennen? Absoluut! En met veel goesting en Boudewijn de Groot op de achtergrond begonnen we eraan. Voor diegenen die Boudewijn niet kennen: het heeft iets te maken met fietsers en kromgebogen. Het decor maakt de sfeer, de wielrenners de koers. En hoe je het ook draait, tegen de wind rijdt altijd moeilijker

Meer foto's

Project CHRIS

Meer foto's

Project TINE

Meer foto's

Project LIES

Meer foto's

Project ELLEN

De statige kastenwand en het laag wandmeubel in fineer in combinatie met staalwerk, geven een unieke en luxueuze uitstraling aan deze ruimte.

Meer foto's

Project ALICE

Meer foto's

Project MANOU

Meer foto's

Project JESSICA

Meer foto's

Project ELS

Meer foto's

Project TWEEPEREN

Meer foto's

Project INES

Welke dingen staan op jouw verlanglijstje wanneer we straks weer met z’n allen weer op kantoor moeten zijn?

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x