Olivander

Over ons

Was sagen sie? Plankskes...

Met deze ietwat dwaze humor, bedacht door de vrienden tijdens een net iets te gezellige winteravond (interpreteer de gezelligheid maar zoals u zelf wilt), begon het verhaal van Olivander. Olivander? Ja… ‘Den bever’ of ‘De Schroef’ stonden ook op het lijstje van diezelfde vrienden maar Olivander klinkt wat gedistingeerder. “Ach, uiteindelijk gaat het over kwaliteit en niet zozeer over een blitse naam”, opperde iemand en dat vonden we volledig terecht.

Olivander ontstond vanuit het idee dat iedereen het recht heeft om in een leuke omgeving te wonen, te werken, te spelen en te dromen. Een omgeving die inspireert en op maat wordt gemaakt.

Wij maken de omgeving mooier met blij design

Altijd straffe concepten, meestal met een hoek af. We denken mee en geven graag advies. We stretchen je idee tot je er zelf helemaal wild van bent. Creativiteit gaat bij ons ver… heel ver maar steeds met dezelfde focus: de setting creëren waar jij je goed in voelt.


Omarm nieuwsgierigheid

Straffe interieurs maken voor mensen, dat is ons vertrekpunt. We moeten je dus leren kennen en zijn graag curieus. Verwacht je dus aan een hoop vragen. Of het nu gaat om een totaalinrichting of een piece unique, samen zoeken we naar de oplossing die voor jou past. Een goed gesprek start met koffie of thee, die staan dus altijd klaar.


Geprikkeld door onze concepten en werkwijze?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x